Demonstratie JEMAKO

Wilt u eens een Jemako demo avondje organiseren met vrienden, buren en familie? Maak dan een afspraak met ons, maar u kunt natuurlijk ook altijd bellen of langskomen.

Als U wat vrienden, buren en familie uitnodigt bij u thuis, dan kom ik graag bij u een Jemako demo avond verzorgen. Het verplicht u tot niets.
U kunt dan vrijblijvend kennismaken met heel veel Jemako producten en met eigen ogen zien wat Jemako zoal te bieden heeft en hoe u deze handige Jemako producten in de dagelijkse praktijk kunt gebruiken. U krijgt adviezen en tips voor het snel en simpel schoonmaken met Jemako in en rond uw huis en/of bedrijf.

De uitnodigingen voor de demonstratie worden door ons verzorgd. U kunt ze dan zelf digitaal doorsturen. Wilt u liever een papieren versie dan kan dat natuurlijk ook. Bestellingen worden op de avond zelf meteen uitgeleverd en kunnen contant of met de pin betaald worden. Het is dus bij ons NIET de bedoeling dat de gastvrouw/man nog extra werk aan deze demonstratie over gaat houden, zoals verzamelen van geld en/of het afleveren van de bestellingen.

Alleen op de avond zelf vragen we om gebruik te mogen van maken van een ruimte bij u thuis. Uiteraard is er voor de gastvrouw altijd een leuke attentie.
Ik hoop snel een keer bij u langs te komen. Wacht niet langer en meld u aan voor een gezellige Jemako demonstratie avond.